koncert już w piątek a w toruniu cisza na ten temat.żadnej akcji promocyjnej.w poprzednim roku gdy koncert był w kwietniu były plakaty na mieście i info na różnych portalach a teraz cisza.może być być słaba frekwencja.chodż wiadomo kto ma być ten będzie
_________________ Dla mnie polska demokracja jest jak malarz bez pędzla. "NIENAWIŚĆ DO PLATFORMY, TAK ZOSTAŁEM WYCHOWANY, TEN KTO Z NIMI TRZYMA NA ZAWSZE JEST PRZEGRANY"
_________________ Dla mnie polska demokracja jest jak malarz bez pędzla. "NIENAWIŚĆ DO PLATFORMY, TAK ZOSTAŁEM WYCHOWANY, TEN KTO Z NIMI TRZYMA NA ZAWSZE JEST PRZEGRANY"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum