Co byście powiedzieli na kolaborację Peja i Fokus. Oglądałem parę blendów z Fokusem i Peją Uważam, ze to by było niezłe, szczególnie z kimś tak dobrym technicznie. A wy jak sądzicie?
_________________ "Przyjaźni nie zmieniam, na pieniądze nie zamieniam"
Jestem na 80% pewien że Peja nie chciałby wspólnego kawałka z Fokusem, Peja ma swoje przekonania i mysle że Fokus troche innymi sie kieruje...:) Aczkolwiek wszystko jest mozliwe:)
_________________ Ludzką rzeczą zbłądzić, z błędów wyprowadzić boską konsekwencja to mistrzostwo nie chce w życiu cierpieć ot co...
Jak dla mnie jak by Rychu nagrał z Fokusem , to był by na prawdę dobry track . A to że Fokus nagrał z Dodą , to mi to lata .
Popieram. Jest tak samo jak z Ostrym nikt nie chciał, żeby nagrywali a jak nagrali to wszyscy się jarali Oddałbym. Ale ten blend mi się nie podobał, bo z bitem się nie zgrali.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum