|
Przesunięty przez: bartosz93 2011-11-02, 22:18 | Dresy Terrorym | | Autor | Wiadomość | Larry 
Dołączył: 10 Sty 2011 Posty: 14 | Wysłany: 2011-09-29, 15:33 Dresy Terrorym |
|
| A więc posiadam dresy Terrorym ,konkretnie takie z napisem ,,TERRORYM'' na prawej nodze.
Takie jak tu: http://unhuman.pl/prod-te...-frota-678.html ,a konkretnie rozmiar XL.
Niestety okazało ,że są trochę za duże. Więc chciałbym się za nie wymienić ,ale za bluzę!!! rozmiar najlepiej L ,albo coś podobnego. Dresy są nowe chodziłem w nich max 2 razy. Mogę jak coś wysłać fotki. Proszę pisać na PW ewentualne oferty. Prosił bym też o jakieś zdjęcia.
Mój skype to : markomuzykant1 Jeśli chodzi o wymianę poszukuję ludzi w okolicach Gorzowa Wlkp. ,ale można to także załatwić poprzez allegro (kupujemy po kolei). Jak ma ktoś inny pomysł proszę pisać na PW. | | | | | |  | pawel28lw Dołączył: 07 Paź 2011 Posty: 2 Skąd: Olsztyn | Wysłany: 2011-10-09, 16:11 |
|
| | jestem zainteresowany, proszę o kontakt, pilne(jeśli jeszcze aktualne) | | | | | |  | | | Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
| Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
PejaSlumsAttack.pl - Wszelkie prawa zastrzeżone. Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group |