| 
| Flakco? [reedukacja] | | Autor | Wiadomość | ww4 Dołączył: 09 Mar 2011 Posty: 1 | Wysłany: 2011-03-09, 12:53 Flakco? [reedukacja] |
|
| | Na reedukacji jest track "Subliminale(to nie prawda)" no i gościnnie na nawijce mamy zagranicznych raperów Flakco, Clasho, 3 Credits.. nie ogarniam ani jednego z nich, najbardziej ciekawi mnie ten Flacko. Ma super nawijke i czy mi sie zdaje, czy on rapuje po hiszpansku? Przeczesalem google i nie znalalzem nic o nim, jedynie jego kanal na myspace, gdzie nic nie ma... Wie ktos cokolwiek o nim? Bede wdzieczny za informacje | | | | | |  | marcell elo
Wiek: 21 Dołączył: 05 Cze 2011 Posty: 1 | | | |  | Dios Dołączył: 09 Lis 2010 Posty: 50 | Wysłany: 2011-06-06, 22:27 Re: Flakco? [reedukacja] |
|
| | ww4 napisał/a: | | Na reedukacji jest track "Subliminale(to nie prawda)" no i gościnnie na nawijce mamy zagranicznych raperów Flakco, Clasho, 3 Credits.. nie ogarniam ani jednego z nich, najbardziej ciekawi mnie ten Flacko. Ma super nawijke i czy mi sie zdaje, czy on rapuje po hiszpansku? Przeczesalem google i nie znalalzem nic o nim, jedynie jego kanal na myspace, gdzie nic nie ma... Wie ktos cokolwiek o nim? Bede wdzieczny za informacje |
Przepuszczam ze szukasz jakiegoś forum itp. rzeczy. Niestety ale już kiedyś szukałem i nic w tym stylu nie znalazłem. Co do tego w jakim języku nawija to masz racje, w hiszpańskim. | | | | | |  | | | Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
| Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
PejaSlumsAttack.pl - Wszelkie prawa zastrzeżone. Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group |