| Przesunięty przez: SLUŁudzik 2011-08-02, 23:44 | Gandi Ganda - " Gorące Wersy Płoną" | | Autor | Wiadomość | kinek Wchujutomam

Dołączył: 21 Sty 2011 Pochwał: 3 Posty: 1540 | Wysłany: 2011-12-30, 14:46 |
|
| Jaram się , jestem pozytywnie zaskoczony nie spodziewałem się czegoś takiego Zajebisty track i klip! | _________________ "...Oprócz muzyki srałem na wszystko, "No Future!" krzyczałem jak Sex Pistols..."

www.rapsite.eu/forum Pajacyk.pl Pustamiska.pl | | | | | |  | DragiRelanium 
Wiek: 19 Dołączył: 10 Lut 2012 Zakaz pisania Ostrzeżeń: 3/4 Posty: 149 | Wysłany: 2012-02-10, 15:46 |
|
| Przesłuchałem tą płytę. Nie trafia do mnie Bity Hirka są świetne (kawał solidnej roboty), ale teksty Gandy nic nadzwyczajnego, flow i dykcja bez komentarza Przyznam się, że słucham tej płyty, ale tylko dla bitów (naprawdę mi się spodobały) - szkoda, że na Ryśka nie poszły. | | | | | |  | | | Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
| Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
| - PejaSlumsAttack.pl - Wszelkie prawa zastrzeżone. Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group |