| Jakość Terrorym |
| Autor | Wiadomość |
urb 
Dołączył: 29 Gru 2011 Posty: 1 | Wysłany: 2011-12-30, 01:02 Jakość Terrorym |
|
| | Siema wszystkim, jestem nowy na forum. Mam bardzo ważne pytanko. Jakiej gramatury są koszulki Terrorymu? I proszę też o opinie ludzi którzy koszulki z Terrorymu mają. Czy nadruk sie trzyma, czy koszulki nie tracą koloru itp. Mam na oku model Celownik, jeśli ktoś ma to proszę o opinie. Pozdrówka! | | | |
| |
 |
Rocky Dołączył: 11 Cze 2010 Pochwał: 1 Posty: 162 | Wysłany: 2011-12-30, 14:42 |
|
| | Mam dwie koszulki. Słońce SLU i Czarna Slums Attack. Koszulki dobre, ta czarna dosyć gruba, ale z zimowej kolekcji. Materiał dobry na obydwu, ale tą czarną ciut zepsułem tzn. przejechałem żelazkiem po nadruku i trochę się stopił. Więc prasuj od środka | _________________ "Jestem za tym żeby to było legalne skoro psy w pracy ciągną amfę" | | | |
| |
 |
Ziome3ek 
Dołączył: 22 Cze 2010 Posty: 1027 | Wysłany: 2011-12-31, 12:21 Re: Jakość Terrorym |
|
| | urb napisał/a: | | Mam na oku model Celownik |
Posiadam tą koszulke i jestem z niej zadowolony. Material solidny nadruk również bez zastrzeżeń, Prana kilkanaście razy jak nie więcej i żadnych uszkodzeń tak więc polecam jak najbardziej | _________________ RAP ---> Ryszard Andrzejewski Peja | | | |
| |
 |
grzechu 
Wiek: 25 Dołączył: 14 Maj 2010 Posty: 12 | Wysłany: 2012-01-25, 07:23 |
|
| Posiadam niebieską terrorym classic, jest po 5-6 praniach i bawełna nie straciła na objętości a ściągacz przy szyi nie podwija się, polecam.
Jeszcze lepszej jakości były t-shirt'y na stronie fonoshop wydawane jeszcze nie przez terrorym, ale przez fonowear. Do dziś mam czarna "szacunek ludzi ulicy" a kupiłem ją prawie 3 lata temu. Bardzo dobra gramatura i mimo "zwyklego" nadruku wygląda przyzwoicie jak na taki okres a katuje ją cały czas
P.S. No i polecam prać ręcznie, albo ewentualnie w pralce w programie "ręczne 30 stopni" i nie ma bata żeby coś się stało | _________________ | | | |
| |
 |
onomato Dołączył: 10 Sty 2011 Posty: 282 Skąd: Zamość | Wysłany: 2012-01-25, 12:44 |
|
| | jakość jest git,ale wykończenie już nie powala | _________________ Suka to suka, zawsze okiem mruga Zawsze zwilży usta, w głowie liczona kapusta A głowa pusta - no weź się z taką ustaw Tak se gada, gada, chodzi kurwa, przegląda się w lustrach | | | |
| |
 |
emek ;)

Dołączył: 15 Cze 2010 Ostrzeżeń: 1/4 Posty: 579 Skąd: Suwałki | |
| |
 |
| |