| 
| Jarosław 25.06.2011 | | Autor | Wiadomość | jusmine Dołączyła: 13 Cze 2011 Posty: 3 | Wysłany: 2011-06-14, 00:22 Jarosław 25.06.2011 |
|
| Kilka dni temu zobaczyłam coś takiego - Wszystkie dostępne w puli Hip-Hop.pl bilety zostały już zarezerwowane- Szoook - chciałabym być na tym koncercie ale przez swoje gapiostwo mogę nie mieć okazji bo zakup w Jarosławiu średnio mi się uśmiecha- nie jestem z tego miasta i musiałabym przejechać ponad 150km. Może ktoś orientuje się czy można zdobyć je jakimś innym sposobem drogą internetową. A i mam jeszcze 1 pytanko dla osób, które znają Jarosław- czy ta kręgielnia jest aż tak oddalona od miasta, że aż darmowy transport ( o którym mowa tutaj http://www.hip-hop.pl/new...p?id=1307092702 )- załatwiają, bo na mapie nie wygląda to ciekawie . | | | | | |  | american01 Wiek: 17 Dołączył: 15 Lis 2010 Posty: 160 Skąd: Jarosław | Wysłany: 2011-07-24, 08:25 |
|
| kurde dość późno zobaczyłem temat, bilety jeszcze było przy wejściu i w skate shopie ztns. a od dworca pkp i pks do niagary samochodem lub autobusem to 10 min, piechotą to prawie godzina. ale darmowy transport był odwołany | _________________ Nie ma miejsca jak dom nawet jeśli był najgorszy, nie ma co narzekać inni mieli wojnę w Bośni !!! | | | | | |  | | | Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
| Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
PejaSlumsAttack.pl - Wszelkie prawa zastrzeżone. Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group |