| 
| Kaczor i Rychu | | Autor | Wiadomość | Kaletka Wiek: 16 Dołączył: 29 Sty 2011 Posty: 15 Skąd: Wiślica | Wysłany: 2011-03-21, 22:20 |
|
| | Noo mieli konflikt taki że raz na koncercie Gural wpadł na scenę podczas występu Rycha i mogła być zadyma ale się bez zadymy obeszło ;p a Rychu się śmieje, że "Kaczor rano wpiepsza u mnie w mieszkaniu płatki z mlekiem" ;D | _________________ "Jeśli to ci daje siłę nas napędza to podwójnie. i chociaż się nie znamy przez rap jestem twoim kumplem"
Peja ft. Paluch,Medi top Glon,Gandi Ganda,Kobra | | | | | |  | OkO92 Wiek: 20 Dołączył: 25 Kwi 2011 Zakaz pisania Ostrzeżeń: 3/4 Posty: 94 | Wysłany: 2011-05-15, 12:11 |
|
| Kaczor i Rychu tworzą zajebisty rapowy duet Coś czuję, że Rychu zaprosi Kaczora na płytę "Całkiem Nowe Oblicze 2" | | | | | |  | StillEazy 
Wiek: 14 Dołączył: 19 Lip 2011 Posty: 199 Skąd: Lublin | Wysłany: 2011-07-20, 23:27 |
|
| | Kaletka napisał/a: | | Noo mieli konflikt taki że raz na koncercie Gural wpadł na scenę podczas występu Rycha i mogła być zadyma ale się bez zadymy obeszło ;p a Rychu się śmieje, że "Kaczor rano wpiepsza u mnie w mieszkaniu płatki z mlekiem" ;D |
Nie Gural a Waldemar Kasta z tego co pamiętam na klipie Pietnastak jest ta scena i to koncert we Wrocławiu był | _________________ Kocham swoje życie ziomek jakie by nie było... | | | | | |  | | | Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
| Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
PejaSlumsAttack.pl - Wszelkie prawa zastrzeżone. Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group |