Kargon Miłośnik pióra

Dołączył: 19 Sty 2012 Posty: 46 | Wysłany: 2012-02-19, 19:25 Kargon - Ciekawy życia |
|
| Powiedz mi prawdę nie to co ucho chce usłyszeć , Chce poczuć ,że żyje , czerpać od życia piękne chwile, Powiedz mi co tak właściwie mam robić , To co najlepsze jest dla mnie to i jakim szlakiem kroczyć, Wskaż drogę którą w życiu mam się kierować , Nie obchodzi mnie żaden pierdolony kierunkowskaz, Daj jakiś znak , niech zajdą przed oczami chmury na niebie, Chce szansę wykorzystać i nadal mieć nadzieje , Powiedz mi jaki we mnie jest potencjał , Czy to co robię , robię z sensem i jest jaki kolwiek przekaz, Sam już nie wiem , jakie czyny ,co robić i po co, Daj znak najlepiej wokół gwiazd które kradną uwagę mym oczom , Daj mi siłę , powiedz mi to co właściwie mnie interesi, Pokaż ukrytą prawdę pod milionami ludzkich wypowiedzi , Przepraszam Cie za nachalność jednak jestem ciekawy, Tylu rzeczy , przede mną jeszcze mnóstwo rozegranych meczy,
Wersy są dość nie równe może to utrudniać czytanie.Przepraszam jednak głównie zależy mi na ocenie samego tekstu , przekazu :} Dodam ,że jestem jeszcze gnojkiem i liczę na podpowiedzi bardziej doświadczonych. | _________________ ''MIŁOŚĆ ZA HAJS TO NIE MIŁOŚĆ'' | | | |