Mi Kobra nie podszedł w ogóle. Ściągnąłem, przesłuchałem, usunąłem i tyle. A takie Gorące wersy płoną w chuj na propsie i od samej premiery na półce leży oryginał.
Dołączył: 11 Lis 2010 Pochwał: 4 Posty: 5729 Skąd: Z głośnego pokoju
Wysłany: 2012-01-30, 17:58
Przedstawiamy trailer teledysku Kobry pt. "Miejski Vibe". W utworze pojawił się gościnnie Rychu Peja, za bit odpowiedzialny jest SoDrumatic. "To piąty, a zarazem ostatni klip promujący mój solowy debiut "Na Żywo Z Miasta Grzechu". Zanim zaczniemy intensywnie promować album Kobra/Bezczel "0'7 Na Dwóch" chcemy dać naszym słuchaczom coś extra, coś bardzo rzadkiego w polskim rapie - świetnie zrealizowany klip z ciekawą fabułą i scenariuszem, którego jestem współtwórcą. Będzie to mój najlepszy do tej pory klip" - opowiada Kobra. Premiera klipu będzie również nieco spóznioną inaugarcją rozpoczęcia działalności agencji muzycznej "Miejski Vibe" ściśle związanej z Kobrą (www.facebook.com/MiejskiVibe).
Teledysk trafi do sieci już 10.02.2012. Bądzcie czujni!
Z wielką dumą przedstawiamy najnowszy klip Kobry. Gościnnie udzielił się Rychu Peja. Za muzykę odpowiedzialny jest SoDrumatic. Jest to ostatni teledysk promujący album "Na Żywo Z Miasta Grzechu" i jednocześnie luzne wprowadzenie w kolejny album - Kobra/Bezczel - "0'7 Na Dwóch", który ukaże się już w
kwietniu 2012 nakładem RPS Enterteyment.
Występują:
Kobra Rychu Peja Jarek "Mixer" Mikołajczyk Paluch Mrokas Kubiszew Gandzior Słoń Bezczel Dj Simo Buczer Zawik Filip Wendland Jędrzej "Pakol" Gromadowski Mikołaj "Zima" Zimowski Marcin "Zali" Zalewski
Co do płyty i samego Kobry: Kobra jest średniakiem. Oprócz flow, nie zaskakuje niczym innym. Co do płyty, jest słaba Teksty pisane na jedno kopyto, zaniżyły poziom tej płyty. Jedyne dobre tracki, to: (Nadal) Klasycznie, Miejski Vibe, Witamy W Mieście i jeszcze 3K może być, reszta bardzo słaba. Jest o wiele lepszych raperów od Kobry, zasługujących na legal.
niby cos nowego fajnego bo taki fabularny troche ,ale dla mnie słaby ,nie pasuje do tego kawałka a ostatnia scena żenada niczym waszka g
_________________ Wyjadacze zamiast płyt wolą zgonić T-shirt ,zagrać koncert na odpierdol by zarobić tysie.Podziemie to religia ,kult plików a reszta dla zasady będzie zrygwać uliczników
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum