Wysłany: 2011-09-29, 22:02 My Riot feat. Peja - 'Sam Przeciwko Wszystkim' - KLIP!!!
Teledysk wyprodukował Piotr "Glaca" Mohamed. Koprodukcja: Maciej Krycki/ Battat, Szklana Stopa/MUCHA Reżyseria: Mikołaj Górecki Scenariusz: Mikołaj Gorecki, Piotr "Glaca" Mohamed Zdjęcia: Jacek Szymanski, Mikołaj Górecki Asystent zdjęć "żużlowych" - Jacek z R5
Montaż: Futro Film - Dawid Skrzypek Postprodukcja i kolor-korekcja: Futro Film
Wizaż: Katarzyna Derewnicka Fryzjerstwo: Magda M&M Goleniów,
Przelot zorganizowal MonsterEnergy Polska. Dziękujemy EMI Music za zaufanie.
Pragniemy bardzo podziękować Twórcom i ekipie pracującej przy realizacji za pracę "na krawędzi". "To jest strzał w sam szczyt"
Dziękujemy klubowi Stal Gorzów, Panu Prezesowi i Pracownikom oraz niezrównanym Zawodnikom, za zaangażowanie, i za pomoc w realizacji tego obrazu. www.stalgorzow.pl
Dziękujemy najmłodszym sportowcom z GUKS WAWROW, biorącym udział w teledysku z takim zapałem: ALAN SZCZOTKA, MARCEL STUDZIŃSKI, RAFAŁ KARCZMARZ, KAMIL NOWACKI
Specjalne podziękowania dla Tomasza Gaszyńskiego/ Gollob Racing. Mega specjalne podziękowania za cierpliwość, inspirację i odwagę kierujemy do TOMASZA GOLLOBA. Mistrza!
Bez pomocy firmy ENEA ten teledysk by nie powstal. Dzieki za zaufanie i wparcie w przekraczaniu granic. www.enea.pl
Dziękujemy za wsparcie naszych działań artstycznych firmie Maszonski (www.mts-logistic.pl).
Wysłany: 2011-09-30, 16:19
Sam kawałek mi się bardzo podoba a klip do niego też niezły. Ogólnie teledysk na plus.
_________________ "Znajdź grupę wsparcia która zechce ci pomóc Bo w pojedynkę trudno nawet bardzo ciężko ziomuś Nie odrzucaj dobrych rad cały świat przeciwko tobie Tylko tak ci się wydaje nic się nie bój zdrowiej chłopie."
Kurde ostatnio wg. mnie Rychu słabo wypada na klipach, chodzi/stoi i nawija. Chciałbym żeby nakręcił jakiś klip z ciekawym konceptem (jak Pozwól mi żyć) albo z jakimiś scenami z jego udziałem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum