| Najstarszy kawałek peji |
| Autor | Wiadomość |
NaLegalu Jestem Hardcor'em

Dołączył: 02 Maj 2011 Pochwał: 10 Posty: 1178 Skąd: Nie ważne... | Wysłany: 2011-12-17, 19:44 |
|
| | A niby gdzie tak mówił ? | _________________ „Kiedyś będzie po wszystkim, nie zapomną o mnie zostaną te nagrania w nich ból tamtych wspomnień” | | | |
| |
 |
bartosz93 Moderatorzy

Dołączył: 14 Maj 2010 Pochwał: 4 Posty: 867 | Wysłany: 2011-12-17, 20:08 |
|
| W wywiadzie:
Wiele osób pyta, poszukuje a zdarza się nawet iż sprzedają Twoją kasetę z roku 93. Staszica Demo. Czy takowa w ogóle istnieje?
Peja: Nie wydaje mi się, aby ktokolwiek mógł ją sprzedawać, gdyż nie wydaje mi się iż ktoś ją posiada. Taśmę z 95 posiadam tylko ja i nie sądzę, żeby również ktoś ją miał a na pewno nie w takiej jakości włącznie z Anty Liroyem niesławnym.
Nie myślałeś może o udostępnieniu jej ?
Peja: Nie, im człowiek starszy tym robi lepsze rzeczy, wstydzi się rzeczy z których wychodził i wiesz no po co jak by przytępiać swój wizerunek i pozycję. Nie zawsze Rychu Peja fajnie rapował, nie zawsze miał fajne teksty i fajne bity. Tak, że wiesz Eminem zanim trafił do Dre nagrywał zupełnie inny rap i obecnie nie słuchasz tych nagrań. | | | |
| |
 |
NaLegalu Jestem Hardcor'em

Dołączył: 02 Maj 2011 Pochwał: 10 Posty: 1178 Skąd: Nie ważne... | Wysłany: 2011-12-17, 21:57 |
|
| Kurde szkoda Ale tego Anty Liroya w dobrej jakości mógł by opublikować. | _________________ „Kiedyś będzie po wszystkim, nie zapomną o mnie zostaną te nagrania w nich ból tamtych wspomnień” | | | |
| |
 |
mercu Wiek: 17 Dołączył: 28 Kwi 2011 Posty: 35 Skąd: ptb | Wysłany: 2011-12-18, 01:15 |
|
| | "Żywot Mego Brata" '96 słychać że to oldschool | _________________
 mój userbarek moja sygny!!!

| | | |
| |
 |
darekslu Es El u

Dołączył: 08 Cze 2010 Posty: 277 Skąd: Przemyśl | Wysłany: 2012-02-19, 13:37 |
|
| Hmm najstarsze kawałki to napewno te który rychu nagrywał mając 16 lat jeszcze na jamnikach bo kiedyś na jakimś czacie ktoś sie go pytał ile miałeś lat jak nagrałeś pierwszy kawałek i on odpowiedział że mając 16.Także musiały być to wczesne lata dziewiędzciesiąte. | _________________ ''Z roku na rok starszy, ale duchem wciąż jak dzieciak '' | | | |
| |
 |
| |