| 
| Nowe oblicze Slums Attack! | | Autor | Wiadomość | SLUŁudzik Administratorzy

Dołączył: 14 Maj 2010 Pochwał: 7 Posty: 7259 Skąd: Miami | Wysłany: 2012-02-14, 10:46 Nowe oblicze Slums Attack! |
|
| Płyta o roboczym tytule „CNO 2” ma być zupełnie inna od dotychczasowych wydawnictw.
Na 15 września planowana jest premiera nowego albumu Slums Attack. Płyta o roboczym tytule „CNO 2” ma być zupełnie inna od dotychczasowych wydawnictw Peji i DJ Decksa.
- Do prac nad nowym materiałem przystąpiliśmy na początku stycznia – mówi Peja. – Decks odpowiedzialny jest, jak w przypadku platynowej „Reedukcji” za warstwę muzyczną, ja pracuję nad tekstami i doborem gości. Rejestrujemy demo, wybierając poszczególne produkcje pod wcześniej zapisane pomysły. Na chwilę obecną mamy gotowych już kilka utworów, z których wynika, że jesteśmy gotowi na nagranie nowej płyty. Są to utwory takie, jak „Musisz przetrwać”, „Ideologia bloków”, „Gigant” czy „Samotność po zmroku”. Tytułowe oblicze ma odnosić się do rymów, stylu, muzyki oraz kooperacji z innymi hip hopowymi ekipami zarówno polskimi jak i zagranicznymi. Nie śpieszymy się z wydaniem tej płyty, chcemy włożyć w nią jak najwięcej pracy. Chcemy pokazać, że „Reedukacja” nie była jednorazowym strzałem, że SLU nie stoi w miejscu, że wciąż się rozwijamy i nadal podnosimy poprzeczkę sobie oraz innym – dodaje muzyk. „Całkiem Nowe Oblicze 2” to również tajemniczy goście zza granicy. – Na nadchodzącym albumie pojawi się legendarna ekipa z NYC Onyx oraz jeszcze jeden raper z nowojorskiego Brooklynu, którego tożsamości na razie nie ujawnimy – mówi Peja. – Prowadzimy też rozmowy z pewnymi artystami z Wielkiej Brytanii i Francji. Mamy w planach nagranie utworu podsumowującego współpracę Slums Attack z zagranicznymi ekipami, z którymi graliśmy podczas europejskiej trasy RE-TURN TOUR. Będą to ludzie m.in. z Włoch, Anglii, Belgii, Litwy i Czech.
Tymczasem ostatni album Slums Attack pokrył się platyną i przyniósł formacji wiele nagród i wyróżnień.
www.cgm.pl | _________________ Mam sto rąk, sto sztyletów, gdy chcę sto ran zadam... | | | | | |  | jpgracz ...

Wiek: 15 Dołączył: 25 Kwi 2011 Posty: 653 Skąd: Łódź | Wysłany: 2012-02-14, 19:37 |
|
| " Rejestrujemy demo, wybierając poszczególne produkcje pod wcześniej zapisane pomysły. Na chwilę obecną mamy gotowych już kilka utworów, z których wynika, że jesteśmy gotowi na nagranie nowej płyty. Są to utwory takie, jak „Musisz przetrwać”, „Ideologia bloków”, „Gigant” czy „Samotność po zmroku”."
Sorry, ale nie skumałem o co chodzi z tym demo? | _________________ Hip Hop Łączy, Nie Dzieli. | | | | | |  | PiteR 
Wiek: 20 Dołączył: 24 Maj 2010 Posty: 992 | Wysłany: 2012-02-14, 19:40 |
|
| Czyli nagrywają tracki,później zrobią selekcje tracków na CNO 2 a reszta do szuflady coś takiego,ale nie mam 100 % pewności | _________________
 | | | | | |  | Kadej Dołączył: 09 Sie 2011 Pochwał: 2 Posty: 232 | Wysłany: 2012-02-14, 22:08 |
|
| | Ciekawie się zapowiada. | | | | | |  | Emmet 
Dołączył: 31 Maj 2010 Posty: 193 | Wysłany: 2012-03-30, 13:22 |
|
| | też tak sądze ze ot o chodzi z tym demem | | | | | |  | | | Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
| Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
PejaSlumsAttack.pl - Wszelkie prawa zastrzeżone. Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group |