| 
| Nowości z RPS Ent. | | Autor | Wiadomość | maniu432 
Wiek: 21 Dołączył: 18 Maj 2010 Pochwał: 3 Ostrzeżeń: 1/4 Posty: 1100 | Wysłany: 2011-12-21, 21:45 |
|
| | http://www.youtube.com/watch?v=QbMdk-zFi0Y Jedno z moich marzen to, to rzeby ten typek wbił sie na legal i najlepiej do Rycha. | _________________ Jestem jeden na milion nie jeden z miliona...
 | | | | | |  | MeHU Zasłużeni ...

Dołączył: 16 Maj 2010 Posty: 126 Skąd: Poznań, Jeżyce | Wysłany: 2011-12-21, 23:22 |
|
| | maniu432 napisał/a: | | http://www.youtube.com/watch?v=QbMdk-zFi0Y Jedno z moich marzen to, to rzeby ten typek wbił sie na legal i najlepiej do Rycha. |
nie. | _________________

| | | | | |  | Kadej Dołączył: 09 Sie 2011 Pochwał: 2 Posty: 232 | Wysłany: 2011-12-21, 23:30 |
|
| | To prawa, że na tej płycie Buczera ma być m.in. Mes, Pezet i 3W? | | | | | |  | -GŚ- Dołączył: 12 Wrz 2010 Pochwał: 4 Posty: 741 Skąd: Gůrny Ślůnsk | Wysłany: 2011-12-22, 08:47 |
|
| | Tak, to prawda. | | | | | |  | Feat Fan RPS

Wiek: 16 Dołączył: 21 Sie 2010 Pochwał: 1 Posty: 576 | Wysłany: 2011-12-22, 12:40 |
|
| | Przepraszam ale Rychu spierdolił. Buczer to jest największe beztalencie w naszym rapie, coś co psuję nam wizerunek, wypierdolić na zbity pysk. Bezczela zniosę, chłopak do mnie przemawia, Kroolik może być. HZOP wypierdolić, w CS może 2 raperów jest dobry DDK i... jak ktoś dołączy to zobaczymy, Vixen jest w chuj dobry a Rychu go olewa i nie promuje, kurwa jeden z jego największych błędów. Promocja Śliwy jest beznadzieja, nagrali teledysk który ukazał go w żenującym świetle, Gandzior to jest wack, jako człowieka mogę mu dać 10/10 czy nawet 20/10 ale raperem jest chujowym, ma kilka udanych kawałków ale za wcześnie wydał legal przez co imo ustawił się i nie widać progresu, Kobra może być, potrafi nagrać coś dobrego, Viruzz, no tutaj różnie, podobny styl do Kubiszewa, podoba mi się. Było tyle dobrych graczy, czemu nie proponował kontraktu Małpie gdy był czas? Solarowi albo Białasowi? Wenie? Teraz bierze to co zostało, a nawet nie to co zostało tylko to najgorsze, ta wytwórnia zmierza ku upadkowi, na 9 raperów, 1 jest w chuj zajebisty (Vixen którego promocja jest marna, więc Rychu musi to naprawić), reszta albo przeciętna (vide. HZOP czy Viruzz) albo jest wackami typu Gandi czy Buczer, jestem na nie, Rychu naprawiaj to i wydaj graczy którzy nie mają wytwórni a cisną scenę jak chcą! | _________________
Kiedy wchodzę do koła, dokoła jest drżenie kolan I Hola weź nie łap doła, to nie jest szkoła | | | | | |  | cichytdc Wiek: 19 Dołączył: 05 Paź 2010 Ostrzeżeń: 1/4 Posty: 554 | Wysłany: 2011-12-22, 13:01 |
|
| jego wytwórnia, jego pieniądze na to idą to niech wydaję co chce i promuje co mu pasuje, najwyżej następne płyty niektórzy będą wydawać gdzie indziej | | | | | |  | Feat Fan RPS

Wiek: 16 Dołączył: 21 Sie 2010 Pochwał: 1 Posty: 576 | Wysłany: 2011-12-22, 13:09 |
|
| | Tak wiem, ale to nie znaczy że nie można mu powiedzieć co jest lepsze i co się o tym myśli, a ja właśnie tak uważam, jaki zysk będzie z Gandziora czy HZOP? Wiem że tu nie chodzi o hajs ale za coś trzeba ich opłacać, a na miejscu Vixena pogadałbym z Rychem czemu go nie promuje, ostatni Teledysk był strasznie słaby, Gandy video wrzuca chociaż na swój kanał a to już jest kilkukrotnie większa promocja. | _________________
Kiedy wchodzę do koła, dokoła jest drżenie kolan I Hola weź nie łap doła, to nie jest szkoła | | | | | |  | Ali8 YNWA

Wiek: 20 Dołączył: 01 Mar 2011 Posty: 1915 Skąd: Kołbiel | Wysłany: 2011-12-22, 13:17 |
|
| Feat, dobrze prawisz. Zgadzam się w 100%. Większość raperów należących obecnie do tej wytwórni jest po prostu słabych. Z ich wszystkich cenię najbardziej Vixena którego można powiedzieć już chyba że uwielbiam, robi świetne bity, pisze dobre teksty i lubię słuchać jak nawija. No i jeszcze trochę słucham Śliwy, bo nieźle się zapowiadał i czekam na jego płytę, muszę ją sprawdzić i zobaczymy, na co go tak naprawdę stać. A reszta to tak jak napisałeś. Gandi jako osobowość to spoko typ, ale jeśli chodzi o rap to już nie jest tak różowo, Kobra jeszcze jako tako daje radę, a reszta to zdecydowanie niższa półka. W tej wytwórni zdecydowanie dla mnie wyróżnia się Vixen i tyle. | _________________ "Znajdź grupę wsparcia która zechce ci pomóc Bo w pojedynkę trudno nawet bardzo ciężko ziomuś Nie odrzucaj dobrych rad cały świat przeciwko tobie Tylko tak ci się wydaje nic się nie bój zdrowiej chłopie." | | | | | |  | Gabla Moderatorzy

Dołączył: 17 Maj 2010 Pochwał: 2 Posty: 681 | Wysłany: 2011-12-22, 14:27 |
|
| | Feat napisał/a: | | Tak wiem, ale to nie znaczy że nie można mu powiedzieć co jest lepsze i co się o tym myśli, a ja właśnie tak uważam, jaki zysk będzie z Gandziora czy HZOP? Wiem że tu nie chodzi o hajs ale za coś trzeba ich opłacać, a na miejscu Vixena pogadałbym z Rychem czemu go nie promuje, ostatni Teledysk był strasznie słaby, Gandy video wrzuca chociaż na swój kanał a to już jest kilkukrotnie większa promocja. |
Jak nie promuje Vixena? Promuje tyle na ile jest możliwość. Wiadomo, ze Kobra czy Śliwa grają więcej w Poznaniu bo są z Poznania. Teledysk Gandziora jest na YT Ryśka, a Vixena nie ma, to prawda, ale każdy fan Ryśka sprawdził i tak ten klip. Może to Vixen nie chce takiej ofensywy promocyjnej?
Rychu od początku mówił, że robi wytwórnie dla ziomków, a nie dla kasy.
Dla mnie też Buczer czy HZOP nie są jacyś wybitni na tej scenie i nie widzę, żeby udało im się nagrać materiał, który zmieni moje zdanie.
Jeśli Buczer zrobi coś w stylu pierwszego PTP to będę zadowolony. | _________________
 | | | | | |  | SLUŁudzik Administratorzy

Dołączył: 14 Maj 2010 Pochwał: 7 Posty: 7259 Skąd: Miami | Wysłany: 2011-12-22, 14:29 |
|
| | Jeśli chodzi o Vixena to już niedługo będziecie mieli możliwość zadania mu pytań i dowiecie się jak niektóre sprawy wyglądają. | _________________ Mam sto rąk, sto sztyletów, gdy chcę sto ran zadam... | | | | | |  | Klin 
Wiek: 21 Dołączył: 05 Paź 2011 Pochwał: 9 Posty: 61 | Wysłany: 2011-12-22, 17:03 |
|
| Według mnie RPS Entertaiment jest przeciętną wytwórnią nawet jeśli patrzymy na skalę polską. Na początku zapowiadało się trochę lepiej , największy przełom był jak do ekipy doszedł Vixen . Właśnie myślałem , że Rysiek zainteresuje się bardziej przyjmowaniem młodych , utalentowanych graczy. Dla mnie liderzy tej grupy to zdecydowanie Vixen i Śliwa. Kobra trzyma jakiś poziom ... Gandzior, no właśnie. Czuję do niego coś takiego , że nie mogę powiedzieć , że to co robi jest chujowe , ale na jego miejscu nie pchał bym się póki co do legalu . O reszcie się nie wypowiem dłużej , bo po prostu nie znam ich twórczości do końca, ale dam sobie rękę uciąć , że lepszą inwestycją by było sprzedawanie płyt np. Małpy, Hifi Banda itp. Jeszcze dzisiaj dowiedziałem się , że na pokład dochodzi Buczer... Jest to na pewno dosyć kontrowersyjna postać na scenie ... Jako raper trudno powiedzieć, jedyne co powiem to to,że lubię nieraz posłuchać jego muzyki jak był w PTP . Crunck zresztą zawsze na plusie
Ja życzę Rychowi i reszcie , aby RPS ENTARTEIMENT się rozwijało , bo nic innego mi nie zostaje | _________________
 | | | | | |  | azot151 
Dołączył: 21 Maj 2010 Posty: 271 | Wysłany: 2011-12-22, 19:28 |
|
| co wy się czepiliście tego Buczera?? jak dla mnie największa porażka to ten króólik co wogule Hip Hop?? | | | | | |  | Kadej Dołączył: 09 Sie 2011 Pochwał: 2 Posty: 232 | Wysłany: 2011-12-22, 22:21 |
|
| | Może np. kolejna płyta W.B.U. wyjdzie pod szyldem RPS Entertaiment? | | | | | |  | MeHU Zasłużeni ...

Dołączył: 16 Maj 2010 Posty: 126 Skąd: Poznań, Jeżyce | Wysłany: 2011-12-23, 09:08 |
|
| | azot151 napisał/a: | | jak dla mnie największa porażka to ten króólik co wogule Hip Hop?? |
* w ogóle.
Tak. G.wno wiesz o gatunkach rapu. Jak na razie obok Kobry najlepszy wśród ekipy RPS Ent. | _________________

| | | | | |  | azot151 
Dołączył: 21 Maj 2010 Posty: 271 | Wysłany: 2011-12-23, 10:56 |
|
| | MeHU napisał/a: | | azot151 napisał/a: | | jak dla mnie największa porażka to ten króólik co wogule Hip Hop?? |
* w ogóle.
Tak. G.wno wiesz o gatunkach rapu. Jak na razie obok Kobry najlepszy wśród ekipy RPS Ent. |
żę kobra jest najlepszy to się zgadzam ale obok niego postawił bym śliwa/vixen | | | | | |  | | | Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
| Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
- PejaSlumsAttack.pl - Wszelkie prawa zastrzeżone. Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group |