Wysłany: 2011-09-27, 14:04 Nowości z RPS Ent.
Viruz (Styl ViP) i HZOP w RPS Enterteyment...
Z nieskrywaną dumą oświadczamy, iż dołączyło do nas kolejnych dwóch artystów, których albumy ukazą się na przełomie 2011/2012. Pierwszy z nich to weteran śląskiej sceny rap - Viruz wspólzałożyciel gliwickiej ekipy Styl ViP znanej m. in. ze współpracy z Dono (TeWu), Pihem, HST czy Jajonaszem (Czarne Złoto). Viruz od jakiegoś czasu pracuje nad swoją solową płytą i album pt.” Veffekt”, która ukaże się nakładem RPS Enterteyment. Drugi to Skwarek - HZOP (Honorem Zjednoczeni Odwagą połączeni) lubelski rapper rocznik 89' związany z ekipą Ciemna Strefa (m. in: Bonus RPK). W studiu o tej samej nazwie pod okiem DDK realizuje dobrze przyjęty krążek "HZOP - w imię zasad", nad którym patronat objęła ekipa RPS Enterteyment. Obecnie artysta kończy swój pierwszy legalny album, na którym gościnnie pojawią się m. in: DDK, Słoń, Arczi (Szajka), RPS i Bosski Roman. HZOP "DROGOWSKAZY ŻYCIA" - już niebawem.
_________________ Mam sto rąk, sto sztyletów, gdy chcę sto ran zadam...
HZOP nic specjalnego ,uliczny rap jak każdy z CS.Niczym sie szczególnym nie wyróżnia . Styl VIP kojarze ze składanek SILESI.
_________________ Wyjadacze zamiast płyt wolą zgonić T-shirt ,zagrać koncert na odpierdol by zarobić tysie.Podziemie to religia ,kult plików a reszta dla zasady będzie zrygwać uliczników
sykus123 Gość
Wysłany: 2011-09-27, 17:10
HZOP w końcu coś z lublina rzuszyło. heh czekam na ta płytke
Dobrze ze mlodych ale poza vixenem to caly label to skupisko wack mc O HZOP szkoda w ogole pisac kolejna padaka sam znajde 50 lepszych z podziemia ktorzy nie maja wytworni. Jak dla mnie to cale rps enterteiment to padaka straszna i nie widac zmiany na lepsze poza vixenem wszyscy musza jechac na fejmie Peji bo by 100 plyt nie sprzedali sami
Ale słabiaków RPS Enterteyment przygarnia. W godzinę mozna znaleźć na YT dobrych zawodników. Teraz przyszła pora na jakiegoś sepleniącego typa z Tychów. Z całej tej "wytwórni" jedynie Vixen i Kobra dają rade + zobaczy się co wyjdzie na pierwszej płycie Śliwy. Mam wrażenie, że zbierają same odpady, których nikt nie chce wydać.
czyli ta wytwórnia to będzie zbieranina marnych raperów których nikt by nigdzie nie wydal?
_________________ Wyjadacze zamiast płyt wolą zgonić T-shirt ,zagrać koncert na odpierdol by zarobić tysie.Podziemie to religia ,kult plików a reszta dla zasady będzie zrygwać uliczników
Głupoty gadacie, Kobra nagrał świetną płyte, Vixen nagrał świetną płyte, Gandzior TEŻ nagrał kawał dobrego rapu, ale trzeba posłuchać a nie w ciemno gadać.. Śliwa zapowiada się wystrzałowo, Viruz też sie zapowiada dobrze, a HZOP - zobaczymy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum