Witam wszystkich naszedł mnie pomysł By Terrorym mógł wydać na rynek opaski na rękę z napisem slu gang Czy Terrorym kto by z was taką nosił ?
_________________ Pokonując granice własnej wytrzymałości Wznosisz się na wyżyny własnych umiejętności Bo to życie oferuje nam dziś wiele możliwości A ty łap los w swoje ręce nadal bądź Duchowo Mocny
Raczej nie ja. Ja mam nadzieję że z Terrorym nie pójdzie w strone Hempszopu i nie zacznie sprzedawać wszystkiego na czym jest logo Terrorym. Ja bym już wolał jakieś zajebiste bandany.
_________________ "Jestem za tym żeby to było legalne skoro psy w pracy ciągną amfę"
Wiecie panowie Każdy ma swoje zdanie na ten temat. Ja z wielką chęcią bym Kupił taką opaske inni mówią zeby nie iść w strone hempszopu lecz jedna Taka rzecz nie czyni z nas znowu jakimiś Kopiami
_________________ Pokonując granice własnej wytrzymałości Wznosisz się na wyżyny własnych umiejętności Bo to życie oferuje nam dziś wiele możliwości A ty łap los w swoje ręce nadal bądź Duchowo Mocny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum