Dołączył: 11 Lis 2010 Pochwał: 4 Posty: 5732 Skąd: Z głośnego pokoju
Wysłany: 2011-03-06, 13:34
Firmy nie chciałem bo sama nazwa już się wszystkim źle kojarzy ale Kali refrenem zmiażdżył. Na relacji ze studia słychać jak Rychu mówi do Decksa "A nie mówiłem" więc Darek nie był za chętny i na odwrót w przypadku K8.
_________________ zdarza się zbłądzić, upaść zbyt nisko być tylko hedonistą, na ten temat to wszystko
K8 też zajebisty refren w jednym tracku Bardzo mi się podoba
_________________ Olej rówieśniczą presję, realizuj swoje pasje Bo twój podwórkowy gang z wolna się wykruszać zacznie Wspomnisz moje słowa, gdy za kilka lat skumasz Nikt nie przeżył swego życia tak jak pragnął akurat !
Kali odszedł z firmy Bosski o tym tu mówi Moim zdaniem Kali pokłócił się o coś z Popkiem o czym wspomina na swojej nowej płycie. Polecam także sprawdzić solową płytę Kaliego 50/50.
_________________ "Hip-hop we mnie tętni, i nawet kiedy umrę, Będę mieć zamontowane dwa subwoofery w trumnie"
Wysłany: 2011-05-28, 15:36
a w jakim kawałku Kali mówi o tym?
_________________ "Nawet kiedy umrę, będę miał zamontowane 2 subwoofery w trumnie" "Na trzeźwo albo też na fazie, naturalnie czasem trzeba sobie dać po razie"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum