| Peja i Nagły Atak Spawacza |
| Autor | Wiadomość |
Bruce Lee RZL Wiek: 24 Dołączył: 01 Kwi 2011 Ostrzeżeń: 1/4 Posty: 28 Skąd: Lubin | Wysłany: 2011-12-09, 19:25 |
|
| | Emmet napisał/a: |
ja pierdole..jaka on gwiazde z siebie zrobił...i ten łyk wody co chwile...co za idioa |
Jaka k*rwa gwiazde ? Zwyczajny idiota , z poczatku az w szoku bylem , jakos takie dziwne wrazenie mialem jak ogladalem jak gdyby on wogole nie byl kims kto tworzy rap iczy wogole muzyke tylko kims kto to wszytsko widzial i teraz to opowiada Wogole nozka mu tak lata ze az mnie rozsmieszyl | _________________ Dzifki Koks Tajski Boks? juz dzis tylko tajski boks
 | | | |
| |
 |
Emmet 
Dołączył: 31 Maj 2010 Posty: 193 | Wysłany: 2011-12-11, 12:27 |
|
| | Bruce Lee RZL napisał/a: | | Emmet napisał/a: |
ja pierdole..jaka on gwiazde z siebie zrobił...i ten łyk wody co chwile...co za idioa |
Jaka k*rwa gwiazde ? Zwyczajny idiota , z poczatku az w szoku bylem , jakos takie dziwne wrazenie mialem jak ogladalem jak gdyby on wogole nie byl kims kto tworzy rap iczy wogole muzyke tylko kims kto to wszytsko widzial i teraz to opowiada Wogole nozka mu tak lata ze az mnie rozsmieszyl |
no właśnie to miałem na myśli. Rozsiadł się,i zachowuje się jak jakaś gwiazda łyk wody co chwile i to"przepraszam,napije się" a ta babka już chyba sama z niego beke miała. wielki Pionier opowiada o The Killer Posse.i jeszcze pytanie "kto teraz jest w składzie Nagły Atak Spawacza?" kosa i jego ego:"Jaa...." i wymienia resztę składu...co za tupet. | | | |
| |
 |
DragiRelanium 
Wiek: 19 Dołączył: 10 Lut 2012 Zakaz pisania Ostrzeżeń: 3/4 Posty: 149 | Wysłany: 2012-02-10, 18:23 |
|
| Dla mnie Spawacze się skończyli po Powrocie Dżedaj, potem już tylko brak pomysłów na dobry rap. Płyta Faziego i Małpy "The Best Of Patologia" bardzo słaba i ta chujowa jakość dźwięku Solo Kaczmiego takie sobie, bez szału. "Dancing U Zenka" totalna porażka, 4-5 kawałków dobrych, reszta do dupy. Co do Cycków, to nie tak źle, ale jaj nie urywa. | | | |
| |
 |
laleczka9999 Dołączyła: 09 Mar 2012 Posty: 3 | Wysłany: 2012-03-10, 09:00 |
|
| | nie macie nawet kultury tylko przeklinacie co drugie slowo. oJejkuuu. :O | | | |
| |
 |
| |