Wysłany: 2011-12-02, 12:53 PIERWSZY STRZAŁ: VIRUZ - wywiad przedpremierowy! [VIDEO]
Mamy przyjemność zaprezentować wywiad z nowym podopiecznym RPS ENTERTEYMENT – VIRUZ-em, którego solowa płyta „VEFFEKT” ukaże się 3 grudnia 2011, większość pytań na wywiad zadali użytkownicy forum oficjalnego serwisu SLU - pejaslumsattack.pl Rozmawiał Marcin „Gabla” Gawliczek
BONUSOWO Viruz wykonał utwór „Bez obaw” (prod. DONO/TEWU)
PS. Przepraszamy za szumy (problemy sprzętowe)
Za pytania dziękujemy: TheStalkerGS, rps., Soul, Majak, Knamres, AnderGrande, Jo, Klin, KwK, Piter, Feat, Kadej, Kaco, Field, Lover, Ropa, D-Z-K, Ropa. Pośród pytających rozlosujemy płytkę STYL V.i.P – „N.M.T.N.Z.”.
Ostatnio zmieniony przez Gabla 2011-12-02, 17:01, w całości zmieniany 1 raz
Wg. mnie dobrą robotę odwalił Gabla i propsy za to dla niego , ale z drugiej strony chyba każdy może wypowiedzieć się na dany temat . Po to chyba jest forum ...
_________________ "...Oprócz muzyki srałem na wszystko, "No Future!" krzyczałem jak Sex Pistols..."
Wysłany: 2011-12-02, 19:08
początek fajny reszty nie oglądałem bo szczerze nie chce mi się, ale strasznie wkurzało mnie to "cykanie" aparatu..... Aaaa Gabla następnym razem nie patrz się w obiektyw jak z kimś rozmawiasz, bo śmiesznie to wygląda
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum