Przesunięty przez: SLUŁudzik 2011-01-10, 19:37 | pozycje w RPS Enterteyment |
| Autor | Wiadomość |
lelo 
Dołączył: 17 Maj 2010 Posty: 32 | Wysłany: 2011-01-10, 18:58 pozycje w RPS Enterteyment |
|
| Witam
Mam pytanie następujące. Czy RPS enterteyment będzie wykupywało katalogi z innych wytwórni. Mam tu na myśli m.in "Na Legalu?" i czy będą to tylko pozycje SLU, osób związanych z poznaniem. Jak to będzie wyglądało jeśli będzie w stosunku do innych wykonawców których płyt w sklepach już nie można dostać lub jest bardzo ciężko np solówka EISa "gdzie jest EIS"
Pozdrawiam Lelo | _________________ I'm...I'm in the building. | | | |
| |
 |
Celeron 
Dołączył: 08 Sty 2011 Posty: 195 Skąd: Leszno | Wysłany: 2011-01-10, 19:00 |
|
| No jestem pewien, że nic nie będzie wykupywane | _________________ " Sram na Trezor i pseudo-gwiazdy polskiego kina Sram na wszystkich którzy mówią, że hip-hop to kpina " | | | |
| |
 |
SLUŁudzik Administratorzy

Dołączył: 14 Maj 2010 Pochwał: 7 Posty: 7259 Skąd: Miami | Wysłany: 2011-01-10, 19:01 |
|
| | A czy jest taki temat jak Pytania/Ciekawostki?? | _________________ Mam sto rąk, sto sztyletów, gdy chcę sto ran zadam... | | | |
| |
 |
Szpitalniak Wiek: 22 Dołączył: 19 Cze 2010 Ostrzeżeń: 2/4 Posty: 168 Skąd: Bydgoszcz | Wysłany: 2011-01-10, 19:20 Re: pozycje w RPS Enterteyment |
|
| | lelo napisał/a: | Witam
Mam pytanie następujące. Czy RPS enterteyment będzie wykupywało katalogi z innych wytwórni. Mam tu na myśli m.in "Na Legalu?" i czy będą to tylko pozycje SLU, osób związanych z poznaniem. Jak to będzie wyglądało jeśli będzie w stosunku do innych wykonawców których płyt w sklepach już nie można dostać lub jest bardzo ciężko np solówka EISa "gdzie jest EIS"
Pozdrawiam Lelo |
Moim zdaniem Rychu nie będzie kupował cudzych, starych albumów. Ich sprzedaż chyba by była symboliczna. A bądżmy poważni- nikt nie będzie wydawał czegoś co nie będzie dochodowe. | | | |
| |
 |
| |