| | Problem z forum ;/ | | Autor | Wiadomość | Kaczor14 
Wiek: 16 Dołączył: 31 Lip 2010 Posty: 44 Skąd: Siedlce | Wysłany: 2011-05-11, 22:51 Problem z forum ;/ |
|
| Witam, mam jakiś problem z forum ;/ Gdy wchodzę na forum www.pejaslumsattack.pl wyskakuje mi, że mam bana i nie mogę nic zrobić, nie wiem co się dzieje, teraz akurat jest dobrze i mogę sobie wejść, ale żadnego ostrzeżenia jeszcze nie dostałem a tym bardziej bana, wie ktoś o co chodzi? | _________________ Ja wyjebane mam I nadal ten rap gram I co ty zrobisz nam? Ten świat jest nasz Nienawidż kurwo nas To dla nas jest ten hajs Ty sile dajesz nam SLU GANG | | | | | |  | kinek Wchujutomam

Dołączył: 21 Sty 2011 Pochwał: 3 Posty: 1542 | Wysłany: 2011-06-16, 15:46 |
|
| | pisz do adminów. | _________________ "...Oprócz muzyki srałem na wszystko, "No Future!" krzyczałem jak Sex Pistols..."

www.rapsite.eu/forum Pajacyk.pl Pustamiska.pl | | | | | |  | bartosz93 Moderatorzy

Dołączył: 14 Maj 2010 Pochwał: 4 Posty: 867 | Wysłany: 2011-06-16, 16:14 |
|
| | kinek, po co odkupujesz temat z przed miesiąca | | | | | |  | | | Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
| Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
| - PejaSlumsAttack.pl - Wszelkie prawa zastrzeżone. Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group |