|
Przesunięty przez: SLUŁudzik 2011-01-10, 18:45 | Relacje Peja - Chada | | Autor | Wiadomość | beis Wiek: 21 Dołączył: 17 Maj 2010 Posty: 72 Skąd: ELOO | Wysłany: 2011-01-10, 18:36 Relacje Peja - Chada |
|
| Siemano.
Dość długo się zastanawiam , jak to z nimi jest , czy coś miedzy nimi się zmieniło? Jakoś tak cicho ostatnio , a i domysły hejterów z yt , że mają konflikt mnie nurtują. Ma może ktoś jakieś szersze info na ten temat?:> | | | | | |  | SLUŁudzik Administratorzy

Dołączył: 14 Maj 2010 Pochwał: 7 Posty: 7259 Skąd: Miami | Wysłany: 2011-01-10, 18:45 |
|
| Masz temat PYTANIA/CIEKAWOSTKI!! Nie wydaje mi się żeby był to jakiś fajny temat do dyskusji, to jest ich sprawa jakie są relacje między nimi, Pozdro | _________________ Mam sto rąk, sto sztyletów, gdy chcę sto ran zadam... | | | | | |  | | | Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
| Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
- PejaSlumsAttack.pl - Wszelkie prawa zastrzeżone. Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group |