Zamknięty przez: SLUŁudzik 2011-08-19, 09:41 | RPS & TDF |
| Autor | Wiadomość |
juicy Dołączył: 28 Lip 2010 Posty: 17 | Wysłany: 2011-07-21, 16:53 |
|
| | MichałPl napisał/a: | | Rafal128 napisał/a: | pRAWDA JEST TAKA tEDE BYŁ I ZAWSZE BĘDZIE MAŁYM DZIECIAKIEM, KURWOM NIE UMIEJĄCĄ NAGRYWAĆ DOBREJ MUZY Pozdro |
Niestety ale Rychu trochę się ośmieszył tym występkiem na koncercie... |
+1 | | | |
| |
 |
Rapowy Gnojek 
Wiek: 21 Dołączył: 17 Cze 2010 Pochwał: 1 Posty: 220 Skąd: BPA | Wysłany: 2011-07-21, 18:19 |
|
| a tutaj dalej ciągnął temat z koncertem.Widać , że nie macie się do niczego innego przyje**ać tylko dalej wałkować temat jaki to Peja niedobry , cham i prostak.Ludzie Wy nie macie swojego życia ? Nie macie czego innego komentować ?Pozdrawiam.
PS.Nie wiem po co ten temat jeszcze istnieje , ponieważ nic się nie zapowiada aby mieli się pogodzić. | | | |
| |
 |
enderhh E.N.D.E.R.

Wiek: 21 Dołączył: 01 Sie 2011 Pochwał: 2 Posty: 580 Skąd: Toruń | Wysłany: 2011-08-01, 21:39 |
|
| | Sam Tede w którymś z wywiadów przyznał, że kiedyś Rysiu mówił "jak zrobimy wspólny kawałek, to będzie coś mega", ale to było dawno i sam Jacek skomentował to mniej-więcej tak: "nie nagramy nic razem, bo jego styl, teksty i poziom to coś zupełnie innego". Teraz każdy poszedł w swoją stronę i wątpliwa jest opcja ich współpracy. | _________________ Dla mnie polska demokracja jest jak malarz bez pędzla. "NIENAWIŚĆ DO PLATFORMY, TAK ZOSTAŁEM WYCHOWANY, TEN KTO Z NIMI TRZYMA NA ZAWSZE JEST PRZEGRANY"
 | | | |
| |
 |
pogodny23 eee
Wiek: 24 Dołączył: 14 Sie 2011 Posty: 138 Skąd: Swiat | Wysłany: 2011-08-16, 19:23 |
|
| | Jestem przekonany że jeden z drugim nie nagra żadnego kawałka,i gadanie o tym jest bezsensowne.lepiej niech robią swoje i niech tak pozostanie i może to wyjdzie wszystkim na dobre | | | |
| |
 |
Kadej Dołączył: 09 Sie 2011 Pochwał: 2 Posty: 232 | Wysłany: 2011-08-16, 23:03 |
|
| | A ja myślę, że się kiedyś pogodzą. Wiadomo, że nie teraz, ale za parę lat pewnie sobie przybiją piątkę. Kawałka wspólnego może nie będzie, ale to nie zmienia faktu, że nie mogą się pogodzić. | | | |
| |
 |
AnderGrande 
Wiek: 16 Dołączył: 29 Sie 2010 Pochwał: 4 Posty: 574 | Wysłany: 2011-08-17, 09:09 |
|
| "Nie chciałem z tobą nagrać, nie nagrałem do dzisiaj,zawsze poziom trzymałem i nie zaniżam" Z dissu Tedego na Peje.I tyle w temacie. | | | |
| |
 |
acer Wiek: 25 Dołączył: 18 Maj 2010 Posty: 172 Skąd: Górny Śląsk | Wysłany: 2011-08-17, 11:36 |
|
| | jestem oczywiecie wielkim fanem Rycha jak dlamnie numer 1 w polsce zdecydowanie, nie lubie Tedzika jako rapera oraz jego rapu, ale zdaje sobie sprawe z tego ze jest dobrym raperem i ze wiele wniusl do polskiej kultury Hip-Hop. Rozumie beef i wysztko, ale Rychu błagam spusc juz troche z tonu bo to juz malo fajne jest i najnormalniej w swiecie nudne: nawolywanie publiki na koncercie do skandowania "Jebac tedego i cala rodzine jego" Pjona | | | |
| |
 |
Rapowy Gnojek 
Wiek: 21 Dołączył: 17 Cze 2010 Pochwał: 1 Posty: 220 Skąd: BPA | Wysłany: 2011-08-17, 11:49 |
|
| Może wers na oświecenie. "boli cie że ludzie skandują "jebać Tedego" sami to krzyczą ja nie zmuszam ich do tego"
no pewnie. Tede " wniusł" dużo do Polskiego HH. | | | |
| |
 |
Kadej Dołączył: 09 Sie 2011 Pochwał: 2 Posty: 232 | Wysłany: 2011-08-19, 00:49 |
|
| "Nie chciałem z tobą nagrać, nie nagrałem do dzisiaj,zawsze poziom trzymałem i nie zaniżam"
Swoją drogą to fakt. Ale z drugiej strony jestem ciekaw czy Peja naprawdę mu proponował wspólny kawałek, ponieważ reprezentują inny styl, są z innego miasta więc to nie jest pewne. A Tede mógł kłamać w wywiadzie i w tym dissie. | | | |
| |
 |
Feat Fan RPS

Wiek: 16 Dołączył: 21 Sie 2010 Pochwał: 1 Posty: 576 | Wysłany: 2011-08-19, 01:47 |
|
| Ostatnio były plotki dotyczące tego że na nowej płycie Soboty [Gorączka Sobotniej Nocy] będzie następny kawałek stoprocent, potem poszła plota że na tym kawałku gościnnie Peja i Tede. Nic nie wiadomo ale Sobota potwierdził że obaj sie na płycie znajdą. Ale po tej ostatniej akcji na koncercie w stylu "Jebać Tedego i całą rodzinę jego" wątpie w to.
@acer Zgadzam się, to nie tylko robi się nudne co żałosne, dawno po beefie, a na koncertach ciągle to słychać.
@Rapowy Gnojek, tak... nie bądź znowu takim pseudo-fanem... http://www.youtube.com/watch?v=kp2009dQRYo Powiedz że to było dobre zachowanie, ja wiem to jego decyzje itp. ja sie nie powinienem mieszać ale za to ma u mnie Rychu duży minus. http://www.youtube.com/watch?v=4y2GXGsH4KM Ten wywiad tego pokazał mi że Tede jest warty zakupienia jego płyty i dla mnie to nie był zakup stracony. Sama prawda, bo 1 oryginał na półce i wielki fan, ja sam nie mam dużo więcej ale nie jestem jakimś zapatrzonym w jednego rapera debilem. | _________________
Kiedy wchodzę do koła, dokoła jest drżenie kolan I Hola weź nie łap doła, to nie jest szkoła | | | |
| |
 |
enderhh E.N.D.E.R.

Wiek: 21 Dołączył: 01 Sie 2011 Pochwał: 2 Posty: 580 Skąd: Toruń | Wysłany: 2011-08-19, 02:15 |
|
| Tede dla mnie przegrał beef z Rysiem, bo racji nie miał, ale teraz mam wrażenie, że jakby tylko chcieli, to mogliby podać sobie ręce, jak to przykładowo zrobili nasi sąsiedzi zza zachodniej granicy Jak ja byłem na koncercie RPS, to nawet Gandzior wyśmiał dresów, którzy przyszli tylko pokrzyczeć "Jebać Tedego", bo nie znali nawet tekstów kawałków | _________________ Dla mnie polska demokracja jest jak malarz bez pędzla. "NIENAWIŚĆ DO PLATFORMY, TAK ZOSTAŁEM WYCHOWANY, TEN KTO Z NIMI TRZYMA NA ZAWSZE JEST PRZEGRANY"
 | | | |
| |
 |
pogodny23 eee
Wiek: 24 Dołączył: 14 Sie 2011 Posty: 138 Skąd: Swiat | Wysłany: 2011-08-19, 03:30 |
|
| | enderhh napisał/a: | Tede dla mnie przegrał beef z Rysiem, bo racji nie miał, ale teraz mam wrażenie, że jakby tylko chcieli, to mogliby podać sobie ręce, jak to przykładowo zrobili nasi sąsiedzi zza zachodniej granicy Jak ja byłem na koncercie RPS, to nawet Gandzior wyśmiał dresów, którzy przyszli tylko pokrzyczeć "Jebać Tedego", bo nie znali nawet tekstów kawałków |
co ty gadasz a raczej piszesz za głupoty że tede nie miał racji miał bardzo dużo racji | | | |
| |
 |
Zelmer23SLU 
| |
 |
SLUŁudzik Administratorzy

Dołączył: 14 Maj 2010 Pochwał: 7 Posty: 7259 Skąd: Miami | Wysłany: 2011-08-19, 09:41 |
|
| Współpracy między Rychem a Tede NIE BĘDZIE! Zamykam. | _________________ Mam sto rąk, sto sztyletów, gdy chcę sto ran zadam... | | | |
| |
 |
| |