| Slums Attack&Jeru the Damaja |
| Autor | Wiadomość |
onomato Dołączył: 10 Sty 2011 Posty: 282 Skąd: Zamość | Wysłany: 2011-07-14, 16:45 Slums Attack&Jeru the Damaja |
|
| W ostatnim wywiadzie Peja wypowiedział sie tak : ''Za chwilę Jeru informuje mnie, że zaczyna nagrywać zwrotki pod bity, które wybrał w Polsce, bo szykujemy wspólną płytę. Ja dobieram MC's od nas on z USA. I powiem Ci, że lista jest naprawdę imponująca''
co sądzicie ? | _________________ Suka to suka, zawsze okiem mruga Zawsze zwilży usta, w głowie liczona kapusta A głowa pusta - no weź się z taką ustaw Tak se gada, gada, chodzi kurwa, przegląda się w lustrach | | | |
| |
 |
pepisso ...

Wiek: 17 Dołączył: 06 Sie 2010 Posty: 164 Skąd: Złotów | Wysłany: 2011-07-14, 17:30 |
|
| Bedzie kozak tylko mam nadzieje ze nia za 60 zł | _________________
 | | | |
| |
 |
NaLegalu Jestem Hardcor'em

Dołączył: 02 Maj 2011 Pochwał: 10 Posty: 1178 Skąd: Nie ważne... | Wysłany: 2011-07-14, 17:32 |
|
| | Daj wywiad. Bo nie oglądałem. | _________________ „Kiedyś będzie po wszystkim, nie zapomną o mnie zostaną te nagrania w nich ból tamtych wspomnień” | | | |
| |
 |
Ziome3ek 
| |
 |
Rapzprzeslaniem Dołączył: 22 Cze 2011 Posty: 37 | Wysłany: 2011-07-14, 22:06 |
|
| To może być naprawdę interesujący projekt. Ciekawe nakładem jakiej wytwórni zostanie wydany? | | | |
| |
 |
Lis Łdz 
Wiek: 18 Dołączył: 14 Lut 2011 Posty: 248 Skąd: Łódź | Wysłany: 2011-07-15, 18:32 |
|
| | Jakiś mało znany murzyn, który w stanach nawet statusu złotej płyty nie uzyskał. Nie wiem po co Peja z nim płytę zamierza robic ... | _________________ Say there ain't no hope for the youth and the truth is it ain't no hope for tha future | | | |
| |
 |
Hanys Wiek: 17 Dołączył: 15 Lip 2011 Posty: 4 | Wysłany: 2011-07-15, 19:05 |
|
| Niech bierze Chadę, Onara, Słonia, Palucha, Pezeta, Piha, Kobrę, Firmę i nagrywa po Polsku nic nie mam do Jeru, i chciałbym usłyszeć ich jeszcze jeden kawałek, ale jak dla mnie płyta to za dużo | | | |
| |
 |
TheMaXJa 
Dołączył: 11 Lis 2010 Pochwał: 4 Posty: 5732 Skąd: Z głośnego pokoju | Wysłany: 2011-07-15, 21:28 |
|
| No mi się podoba. Co z tego że Jeru jest mało znanym graczem za oceanem ale dla polskiego rapu będzie to wielki przełom. W polskim hh zdarzyły się tylko 3 takie kolaboracje Liroy z Ice-T, Hifi Banda z De La Soul i Peja z Jeru. Teraz płyta to będzie coś . | _________________ zdarza się zbłądzić, upaść zbyt nisko być tylko hedonistą, na ten temat to wszystko | | | |
| |
 |
Lis Łdz 
Wiek: 18 Dołączył: 14 Lut 2011 Posty: 248 Skąd: Łódź | Wysłany: 2011-07-15, 21:50 |
|
| | TheMaXJa napisał/a: | No mi się podoba. Co z tego że Jeru jest mało znanym graczem za oceanem ale dla polskiego rapu będzie to wielki przełom. W polskim hh zdarzyły się tylko 3 takie kolaboracje Liroy z Ice-T, Hifi Banda z De La Soul i Peja z Jeru. Teraz płyta to będzie coś . |
Trochę skurczyłeś to grono i na dodatek pomyliłeś ....
hifi z O.C. i AG (D.I.T.C. mówi ci to coś) nagrali a nie z De la soul Familia Hp nagrała z Masta acem i Afu- Ra O.S.T.R. z Evidencem I jeszcze Peja z Onyxami na CNO2 jeszcze było kolabo producenckie ruturnersów i pewnie jeszcze o czymś zapomniałem
A ja bym nawet dodał, że Jeru the Damja chce się wypromowac się w Polsce fejmem Ryśka i potem brac grube miliony za granie koncertów tylko dlatego, że jest murzynem !!! | _________________ Say there ain't no hope for the youth and the truth is it ain't no hope for tha future | | | |
| |
 |
SLUŁudzik Administratorzy

Dołączył: 14 Maj 2010 Pochwał: 7 Posty: 7259 Skąd: Miami | Wysłany: 2011-07-15, 22:02 |
|
| | Za kolejne słowo 'murzyn' mając na myśli osobę czarnoskórą dostajesz ostrzeżenie! | _________________ Mam sto rąk, sto sztyletów, gdy chcę sto ran zadam... | | | |
| |
 |
Lis Łdz 
Wiek: 18 Dołączył: 14 Lut 2011 Posty: 248 Skąd: Łódź | Wysłany: 2011-07-15, 22:12 |
|
| | SLUŁudzik napisał/a: | | Za kolejne słowo 'murzyn' mając na myśli osobę czarnoskórą dostajesz ostrzeżenie! |
Przepraszam cię bardzo a czy słowo "murzyn" jest aż tak bardzo wulgarne lub obraźliwe, że mam za nie dostac ostrzeżenie ?! W takim razie twórcy grupy N.W.A. też powinni je dostac .... | _________________ Say there ain't no hope for the youth and the truth is it ain't no hope for tha future | | | |
| |
 |
mcrafal Dołączył: 14 Maj 2010 Posty: 88 | Wysłany: 2011-07-15, 22:30 |
|
| | Lis Łdz napisał/a: | | SLUŁudzik napisał/a: | | Za kolejne słowo 'murzyn' mając na myśli osobę czarnoskórą dostajesz ostrzeżenie! |
Przepraszam cię bardzo a czy słowo "murzyn" jest aż tak bardzo wulgarne lub obraźliwe, że mam za nie dostac ostrzeżenie ?! W takim razie twórcy grupy N.W.A. też powinni je dostac .... |
używaj po prostu słowa czarnuch ... | | | |
| |
 |
KubaLuta Dołączył: 16 Lip 2010 Posty: 124 | Wysłany: 2011-07-15, 22:43 |
|
| Jak można pisać ,że Jeru jest mało znanym graczem w Stanach.To tak samo napisać ,że Guru też był mało znanym graczem. 2 płyty z premierem i jego "The Sun Rises in the East" uznane za jedną z 5 najlepszych debiutów lat '90. Przecież taka współpraca w postaci płyty to milowy krok w polskim hh i spełnienie marzeń połowy słuchaczy by polski raper nagrał album z legendarnym raperem. Widać komuś brakuje edukacji ... | | | |
| |
 |
hunter499 Dołączył: 15 Maj 2010 Posty: 53 | Wysłany: 2011-07-16, 00:41 |
|
| | Lis Łdz napisał/a: | | Jakiś mało znany murzyn, który w stanach nawet statusu złotej płyty nie uzyskał. Nie wiem po co Peja z nim płytę zamierza robic ... |
Oszalałeś? Weź dowiedz się trochę więcej o rapie z za oceanu a nie piszesz to co w wikipedii przeczytasz. A murzyn pisany przez Ciebie jest obraźliwy lecz N.W.A używali w innym kontekście tego słowa? A 2 sprawa jednak oni są czarni a Ty nie. | | | |
| |
 |
-GŚ- Dołączył: 12 Wrz 2010 Pochwał: 4 Posty: 741 Skąd: Gůrny Ślůnsk | Wysłany: 2011-07-16, 11:02 |
|
| | Murzyn to obraźliwe okreslenie ? Ciekawe. Tego słowa używano w Polsce już w XIV w. Co do płyty, to może wyjść coś dobrego o ile Rysiek nie zaprosi Gandziorów, Glonów itp. "talentów". | | | |
| |
 |
| |