| Teledysk "Dario" w HD |
| Autor | Wiadomość |
krykoz Dołączył: 26 Maj 2010 Posty: 38 Skąd: Bydgoszcz | |
| |
 |
NaLegalu Jestem Hardcor'em

Dołączył: 02 Maj 2011 Pochwał: 10 Posty: 1178 Skąd: Nie ważne... | Wysłany: 2011-08-09, 14:09 |
|
| | Wiesz też mam chomika ale na forum nie wolno reklamować innych stron. Pozdro !! | _________________ „Kiedyś będzie po wszystkim, nie zapomną o mnie zostaną te nagrania w nich ból tamtych wspomnień” | | | |
| |
 |
krykoz Dołączył: 26 Maj 2010 Posty: 38 Skąd: Bydgoszcz | |
| |
 |
NaLegalu Jestem Hardcor'em

Dołączył: 02 Maj 2011 Pochwał: 10 Posty: 1178 Skąd: Nie ważne... | |
| |
 |
bartosz93 Moderatorzy

Dołączył: 14 Maj 2010 Pochwał: 4 Posty: 867 | Wysłany: 2011-08-09, 14:41 |
|
| | Tego teledysku Dario bardzo kiepska jakość na pewno nie jest to HD tylko po prostu jest taka rozdzielczość. | | | |
| |
 |
krykoz Dołączył: 26 Maj 2010 Posty: 38 Skąd: Bydgoszcz | Wysłany: 2011-08-09, 14:56 |
|
| Wg mnie teledysk ładnie wygląda jak na swój rozmiar (45mb) plik jest dobrze skompresowany format mp4 h264 jak na teraz lepszego nie ma... Klip był wrzucony na YT przez kanał grupy13 i jak jeszcze był to go pobrałem. Po jakimś czasie kanał zawieszono. Dobrze że miałem fuksa i przez przypadek wtedy natrafiłem na to, szkoda że nie mam teledysku "zła dziewczyna" bo też by mi się przydał. A jest tylko w małej rodzielczości. Szukam też teledysku "Klatka" Pc Parku, ale też jakiejś dobrej jakości, nie tego co jest na yt.
Z mixtape 3 są takie teledyski poza "dario": Zła dziewczyna (niska rozdzielczość) KONFRONTACJE (HD 720p)
teledyski które z tamtego kanału mam to: Borixon - Platynowe sombrero.mp4 DJ Decks - Dario.mp4 KASTA - 1,2,3.mp4 PCP - Uciuany giecik.mp4 Peja - Jest jedna rzecz.mp4 Peja - Właściwy wybór & Randori.mp4 Vienio & Pele - To jest mój hardkor.mp4
mogłem mogłem, ale właśnie bardziej mi pasowało do działu DJ Decks, jeśli zły dział to niech ktoś przeniesie, ale na moje to na tym i na tym się nadaje. | _________________ YT http://www.youtube.com/user/KryKoz Chomikuj http://chomikuj.pl/krykoz | | | |
| |
 |
| |