Dobra, mi tu chodzi o Rycha i Decksa.Powini to jakoś z nimi obgadać.Jestem pewien ,że jagby spadły ceny jakoś o połowe to było by owiele więcej chętnych do kupowania ,a co za tym idzie i zyski większe.
_________________ " Czemu walczę by żyć, jeśli żyję tylko by walczyć"-Tupac Amaru Shakur
Dołączył: 02 Maj 2011 Pochwał: 10 Posty: 1178 Skąd: Nie ważne...
Wysłany: 2011-08-10, 22:57
To ja powiem tak. Teraz to raperzy trochę bardziej rzucili się na pieniądze. Bo kiedyś to było tylko Nawijki, Bity, Sample itp. Ale to teraz to jakieś Hemp Shop'y, Terrorym i chuj wie co jeszcze. Teraz to raperzy bardziej skupiają się na projektowaniu ubrań niż na nagraniach. Tak samo jak i ze sprzedanym nakładem płyt, bardziej ich interesuję ile poszło ich koszulek,bluz niż płyt. Bo tak... Płyta kosztuje przeciętnie w granicach 25-30zł. A taka koszulka 100zł, a bluza 230zł. A i żeby nie było że jestem przeciwko bo sam posiadam bluzę SLU.
_________________ „Kiedyś będzie po wszystkim, nie zapomną o mnie zostaną te nagrania w nich ból tamtych wspomnień”
To ja powiem tak. Teraz to raperzy trochę bardziej rzucili się na pieniądze. Bo kiedyś to było tylko Nawijki, Bity, Sample itp. Ale to teraz to jakieś Hemp Shop'y, Terrorym i chuj wie co jeszcze. Teraz to raperzy bardziej skupiają się na projektowaniu ubrań niż na nagraniach. Tak samo jak i ze sprzedanym nakładem płyt, bardziej ich interesuję ile poszło ich koszulek,bluz niż płyt. Bo tak... Płyta kosztuje przeciętnie w granicach 25-30zł. A taka koszulka 100zł, a bluza 230zł. A i żeby nie było że jestem przeciwko bo sam posiadam bluzę SLU.
No nie bardzo się skupiają na projektowaniu ubrań bo niesą one jakieś bardzo ciekawe..
_________________ To bezsens chłopaku mimo całego syfu Nie rób sobie krzywdy przez rzeczy na które nie masz wpływu.
Ja mam pytanie Czy są jakieś a jeśli są to prosze podać link a nei tylko allgero.pl np szukam T-shirt np Peja lub SLU ale nie takie jak w terrorym albo t shirt Stył życia gnoja albo z jakieś płyty.. prosze o odpowiedz a nie dyskusje
_________________ ~~Sublime~~ Szkrab Sublime z Massive Agressive Rychu Peja :> Gram w sfgame.pl
puszkin: Wiem, wiem, że odpowiadam na posta sprzed dwóch tygodni, ale może jeszcze czekasz na odpowiedź.
Mam koszulkę drużyny "niebieskich". Generalnie uważam, że jak na 90zł mogłaby być nieco lepsza jakościowo. Spodziewałem się, że materiał tej koszulki będzie bardziej hmmm... nieco grubszy, bo aktualnie ta koszulka jest strasznie cieniutka i materiałem przypomina zwykłe koszulki piłkarskie z bazaru (takie za 30zł), a to przecież koszulka TERRORYMU za 90zł.
Tak czytam te posty, że drogo i w ogóle, że ludzi nie stać. Za drogo? Jakie są ceny ubrań "Adidasa", "Pumy" "Reeboka". Hm? No własnie są 2x droższe. Mnie np. nie stać na grubą bluzę z kapturem jednej z tej firm, nie dość, ze nie stać to wydać 400zł szkoda powiedzmy sobie szczerze. 200zł to jest przyzwoita cena za bluzę dobrej jakości a takiej jakości są ciuchy "Terrorymu" Mówicie "obniżyć ceny!" . No i co, cena 70 zł za "szmate"? Materiały kosztują, robocizna kosztuje... Rychu nie każe nikomu kupować tej marki. A jak dzieciak chce to pójdzie i zarobi. Zarobi na czysto dodajmy.
Doggfather napisał w innym wątku ze wg BrandShopu pod koniec Kwietnia mają byc koszulki. Ale czy tylko koszulki czy coś jeszcze to nie wiadomo. Moze dadzą na dniach jakąś zapowiedz jak to bylo w przypadku zeszłorocznej wiosennej kolekcji. Pozostało czekac
_________________ Jebac bogatych tych z domu tak gadam ,tych ktorzy traktuja innych z góry
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum