Tradycyjnie już, początkiem nowego roku, zapraszamy wszystkich fanów i słuchaczy dobrej muzyki do sprawdzenia podsumowania działalności artystycznej w ubiegłym czasie. Dziś prezentujemy Wam PODSUMOWANIE PRACY SLU za rok 2011. Zestawienie przeprowadzi Was raz jeszcze przy pomocy zarejestrowanych materiałów video przez miniony, udany rok. Zapraszamy do lektury!
_________________ Mam sto rąk, sto sztyletów, gdy chcę sto ran zadam...
Ostatnio zmieniony przez SLUŁudzik 2012-01-20, 22:45, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2012-01-04, 05:28
Fajne podsumowanie, miło się czyta ale miałem jakiś problem z filmikami i czasami zajeżdzały na tekst i trochę przycinały przeglądarkę nie wiem czemu. Jestem ciekaw czy Rychu zrobi podsumowanie płyt które wyszły w tym roku bo u nas wiele ciekawych (CBP, DNB czy choćby PRAWFD) i zagranicą w sumie też (płytke Rootsów powinno przesłuchać naprawdę wiele jego fanów).
Tu jest mowa o podsumowaniu roku przez poznanskirap.com (tam ze m.in. Decks 2 miejsce dla producenta etc..) CO ja nie wchodze na poznanskirap, to nie moge znaleźć tych ich rankingów, a chciałbym zobaczyć jak podsumowali Poznań za 2011 - macie jakieś info?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum